Eladás Négy hálószobás lakás, Port El kantaoui, Sousse, Tunézia, Tantana Sousse 4022

Eladás - Cod. 26399

  • Tipus: Négy hálószobás lakás
  • Terület: 400 m²
  • Szobák száma: 9
  • Emelet: 280

Ezek a tulajdonságok már csökkent GBP 580,000 font sterling GBP 450.000 egy gyors eladó. Az ingatlan tartalmaz egy 200m2 luxus penthouse tengerparti ingatlan a 3. emeleten, plusz 4 gyönyörű teraszok teljes tengerre néző kilátással. Van is egy 80m2 egy hálószobás apartman szomszédos benne, plusz egy erkély és egy tengerre néző terasszal rendelkezik. Van is egy 600m2 lenyűgöző tengerre néző tetőterasszal.

Az ingatlan talán a legjobb hely a tunéziai és egy gyönyörű 3km strandtól sétára a Port El Kantaoui. A strand több kilométernyi fehér lágy homokos strand mentén a legszebb szakaszán a Meditterean tengerre. Csak offshore a leginkább mesés korallzátonyok felfedezéséhez, míg snorkling.

Mi élt ebben a csodálatos otthon nagyon boldogan három évig. A környéken hiteles tunéziai, barátságos és vendégszerető. Ez nagyon tragikus, hogy mi történt ebben az évben, de a tunéziai nép erős és ideje fokozatosan gyógyulnak ezek a sebek és Tunézia rebound erősebb, mint valaha. Viva Tunézia

Vannak üzletek, éttermek és bárok mind gyalogosan, és bőven van köze a vízi sportok, quad, horgászat, siklóernyőzés, golf stb, hogy mindig elfoglalt.

Az időjárás talán a legjobb évben az időjárás bárhol a világon napsütés minden egyes nap az évben. A hőmérséklet melegebb, mint Florida, de anélkül, hogy a nedvesség és eső. A víz hőmérséklete melegebb, mint a Mexikói-öböl és ez az egész csak 2 óra London Gatwick, 3 óra Dublin és 3 óra Dubai.

Három nemzetközi repülőtér, Tunisz 1,5 óra, Enfidha és Monastir mind 30 percre az ingatlan.

Az ingatlan kínált a lehetőséget, teljesen berendezett kézműves testre szabott bútorok egész. Ott van még a possability vásárol VW Jetta (2009). Két parkolóhely hogy jön ez a beruházás.

Ezek a tulajdonságok kínálnak árat csökkent a befektetési, hogy fel kell ajánlania jelentős megtérülést egy relativily rövid távon. Várható, hogy nem lesz jelentős kőolaj és földgáz kutatás partjainál Sousse és az ingatlan lenne az ideális vezetői bérleti vagy üdülési bérleti díjak.

Ez egy egyszer az életben lehetőséget, hogy saját 2 ilyen csodálatos tengerparti Penthouses vagyunk vonakodva hagyta, hogy él Ausztráliában a fiunk, aki a családalapítást, és azt akarja Nagyszülők részt. Örülünk, hogy találkozzon leendő vásárlók a helyszínen megjelenítés. Beszélünk angolul, de tudjuk szervezni a fordítók francia, német vagy Aribic ha szükséges. Bon Esély

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB