Eladás Villa, Sousse, Susa, Tunézia, Sahloul

Eladás - Cod. 30529

  • Tipus: Villa
  • Terület: 500 m²
  • Szobák száma: 8
  • Emelet: Normal

Párosítatlan Villa (kerti négy oldalon), két különálló lakás (amely lehet csatlakoztatni, ha szükséges lépcső): 1) A földi 210m2 kert, konyha, nappali, étkező, fürdőszoba és két hálószoba így q gépkocsibeálló egy helyen. 2) felett a földszinten (függetleníthető) van egy amerikai stílusú ház: földszint és 1. emelet (230 m2 emelet), a földszinten; egy konyha (7m50 a 3m80), étkezde (ajtóval közvetlen kommunikáció a konyhai ajtó ablak nyílik egy körül egy füves terasz), a nagy nappali (11m x 4m), a nappaliban (közvetlenül a lépcső emelet), kis fürdőszoba mellett a konyha, Mouna bit és az első emeleten; 4 hálószoba tágas, beleértve a master lakosztály (beleértve nagytermének 5m50 4m melléklet "iroda", és nagy fürdőszoba (ami látható a képen) (NB: minden szoba saját fürdőszobával fürdő) és egy garázs akár 4 autó ...
PS: A kép írt mutatják kerti lakás (a konyha, nappali és ebédlő hogy meg tudja különböztetni, mint a földszinten nincsenek bent) és az amerikai stílusú ház felett (nagy nappali, kis szalon, nézetben mutatja a lépcsőn a kis fürdőszoba, és az ajtó a konyhába, a fürdőszobába a fő hálószoba) ... Ha szeretne többet látni képeket, kérjük, forduljon hozzám, és adj egy e-mail címet, ahol küld több kép.
nagyon új villa található sahloul pontosan rempoint yakhting
villa amerikai stílusú tartalmaz egy nagy nappali és étkezési szoba és egy nagy konyha és 2 erkély, fürdőszoba és földszinti WC, amelyben 3 hálószoba aludni mindegyik saját erkéllyel és nagy fürdőszobás és fürdőszoba az emeleten, és egy szoba az emeleten.
És egy garázs és 2 kapu bemenettel.
Ez a villa új ékszerek egy jó helyen egy elegáns és csendes környéken ..
földterület, 400 négyzetméteres területet borított 230 négyzetméter.
Az ár a villa 960.000 dinár ..

EZ A BEJELENTÉS REGISZTRÁLT LÁTOGATÁSAI

Látogatások a származási ország felosztásában

Időintervallum változtatása

Érdeklődés erről az ingatlanról


REALIGRO FREE ADVERT
Szeretnék értesítést kapni hasonló ajánlatok
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Mégsem
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB